Skogaby BK - BK Walldia B-lag 210919

Man har upplevt mycket i fotbollen, men det är frågan om inte denna B-lags match slår alla andra vad gäller ”svängig match”. Om någon mot förmodan betalt inträde så fick man verkligen valuta för pengarna.
Följande spelare representerade Walldia

Jocke, Robban, William, Emanuel, Zett, Simon, Bujar, Victor, Nderim, Kenan, Antonio, Fredrik ,Isak och Kalle.

Kapten Kenan som var den som visade vägen redan efter 2 minuter när han tvingar Lucas Zetterqvist i hemmaburen att boxa bollen till hörna.
Walldia inleder en riktig kanonad men SBK var trots det inte ofarliga. Svårt att analysera matchen, men hände saker gjorde det.

3 min Bujar spräcker nollan när han prickskjuter i gaveln och gör 0-1 på Kenans ass.

4 min SBK sticker emellan med ett volleyskott som får Jocke att anstränga sig för att rädda.

8 min Simon Walldèn gör sitt första mål av tre för dagen när han styr upp Robbans högerinlägg i nättaket 0-2

SBK spelarna jobbar hårt för att komma ur underläget men man får inte ut mycket av sitt löpande.

22 min ännu tyngre för hemmaspelarna när William mycket snyggt med skallen styr in Zetts högerhörna 0-3.

26 min Nderim avancerar på mitten och med en väl avvägd passning hittar han Kenan som placerar in 0-4.

Så där rullar det på 20 minuter till under första halvlek 0-5 Simon ass. Victor, 0-6 Kenan ass Zett.

Crossboll William till Simon 0-7. Robban gör minsann också mål när han skarvar in 0-8 på Simons högerinlägg.

Det var det sista som hände i första halvlek.

Alla funderade nog vad skulle hände i andra halvlek efter en sådan överkörning målmässigt. Siffrorna speglade inte spelet helt och hållet, SBK hade inte gett upp märkligt nog.

Vi spelade en konstig match i A-laget mot Kornhult förra veckan där vi gjorde en formidabel insats i första halvlek och ledde med 6-0.
Men sen spelmässigt rasade ihop i andra halvlek, men ändå vann klart.

Tränare Fredde varnade just för det i pausvilan. Men det kan väl inte hända igen tänker de flesta skulle jag tro.
Men det var just vad som skedde, något i samma stil.

Hemmagrabbarna fick plötsligt luft under vingarna och får också ut något av sitt slit. SBK gör på en knapp halvtimme 5 mål i rad och det är plötsligt 5-8 och det darrar verkligen i Walldias försvarsregioner.